Φτιάχνουμε το ντρέσινγκ προσθέτοντας όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύοντας γρήγορα με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε λίγο αλάτι και πιπέρι.
Σε ένα μέτριο μπολ, ανακατεύουμε τις φακές με το ντρέσινγκ. Αφήστε το να καθίσει για λίγα λεπτά και στραγγίζουμε τις φακές και φυλάμε το ντρέσινγκ.
Σε ένα άλλο μπολ τοποθετούμε το σπανάκι η τη σαλάτα και προσθέτουμε τις φακές και το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τα αχλάδια και ανακατεύουμε.
Πασπαλίζουμε με καρύδια και φέτα.