Ζυμαρικά Ολικής Αλέσεως με Μπρόκολο και Παρμεζάνα
|

Ζυμαρικά Ολικής Αλέσεως με Μπρόκολο και Παρμεζάνα

Τα ζυμαρικά δεν παχαίνουν αν τα τρως σωστά. Το συγκεκριμένο πιάτο χορταίνει γιατί είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες λόγω του μπρόκολου και των ζυμαρικών που είναι ολικής αλέσεως, αποφεύγοντας απότομη…

Tip Κουζίνας: Τι μπαίνει μέσα στο ψυγείο και τι μένει απέξω.
| |

Tip Κουζίνας: Τι μπαίνει μέσα στο ψυγείο και τι μένει απέξω.

Πρέπει να βάζουμε τον καφέ στο ψυγείο η όχι; Το σκόρδο; Μάθε τι μπαίνει μέσα και τι όχι. Έξω Ελαιόλαδο. Έξω από το ψυγείο σε σκοτεινό μέρος. Στο ψυγείο μπαίνει…

Ντιπ Γιαουρτιού με Πράσινο Τσάι
|

Ντιπ Γιαουρτιού με Πράσινο Τσάι

Ένα δροσερό με ελάχστες θερμίδες ντιπ. Το πράσινο τσάι με το βασιλικό του δίνουν πρωτότυπη γεύση και μία μικρή δόση αντιοξειδωτικών ουσιών. Υλικά Πράσινο Τσάι 2 κουταλιές σούπας φρέσκο βασιλικό…

Σπιτική Φρέσκια Μεξικάνικη Σάλσα
|

Σπιτική Φρέσκια Μεξικάνικη Σάλσα

Οι σάλτσες (σάλσες) που χρησιμοποιούν οι Μεξικάνοι στη κουζίνα τους είναι ιδιαίτερα υγιεινές γιατί στην ουσία αποτελούνται μόνο από λαχανικά και μπαχαρικά. Το κύριο συστατικό η ντομάτα, είναι πλούσια σε…

Γρήγορη Σάλτσα Πέστο
|

Γρήγορη Σάλτσα Πέστο

Η Ιταλική πέστο είναι νόστιμη σάλτσα με βάση τον βασιλικό. Περιέχει ελαιόλαδο, σκόρδο και κουκουναρόσπρορο και είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες. Συνδύασε τη με ολικής αλέσεως ζυμαρικά η άπλωσε σε…