Ζυμαρικά Ολικής Αλέσεως με Μπρόκολο και Παρμεζάνα
Τα ζυμαρικά δεν παχαίνουν αν τα τρως σωστά. Το συγκεκριμένο πιάτο χορταίνει γιατί είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες λόγω του μπρόκολου και των ζυμαρικών που είναι ολικής αλέσεως, αποφεύγοντας απότομη…
Τα ζυμαρικά δεν παχαίνουν αν τα τρως σωστά. Το συγκεκριμένο πιάτο χορταίνει γιατί είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες λόγω του μπρόκολου και των ζυμαρικών που είναι ολικής αλέσεως, αποφεύγοντας απότομη…
Πρέπει να βάζουμε τον καφέ στο ψυγείο η όχι; Το σκόρδο; Μάθε τι μπαίνει μέσα και τι όχι. Έξω Ελαιόλαδο. Έξω από το ψυγείο σε σκοτεινό μέρος. Στο ψυγείο μπαίνει…
Ένα δροσερό με ελάχστες θερμίδες ντιπ. Το πράσινο τσάι με το βασιλικό του δίνουν πρωτότυπη γεύση και μία μικρή δόση αντιοξειδωτικών ουσιών. Υλικά Πράσινο Τσάι 2 κουταλιές σούπας φρέσκο βασιλικό…
Οι σάλτσες (σάλσες) που χρησιμοποιούν οι Μεξικάνοι στη κουζίνα τους είναι ιδιαίτερα υγιεινές γιατί στην ουσία αποτελούνται μόνο από λαχανικά και μπαχαρικά. Το κύριο συστατικό η ντομάτα, είναι πλούσια σε…
Η Ιταλική πέστο είναι νόστιμη σάλτσα με βάση τον βασιλικό. Περιέχει ελαιόλαδο, σκόρδο και κουκουναρόσπρορο και είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες. Συνδύασε τη με ολικής αλέσεως ζυμαρικά η άπλωσε σε…