Πως να Σώσεις το Γεύμα Σου-Πρώτες Βοήθειες στη Κουζίνα

Όλοι κάνουμε λάθη στη κουζίνα. Κανένα πρόβλημα-Σώσε το φαΐ σου και εντυπωσίασε τους φίλους σου, με αυτές τις πρώτες βοήθειες της κουζίνας.

* Ξερό Ψωμί: Τύλιξε το ψωμί σε μια υγρή πετσέτα και ζέστανε στο φούρνο στους 120 βαθμούς Κελσίου για 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.

* Καμένο Ψωμί: Ξύσε τα μαύρα σημεία και μετά με ένα πινέλο άπλωσε λίγο ελαιόλαδο σε όλα τα κομμάτια. Βαλε λίγη παρμεζάνα σε κάθε κομμάτι και μετέτρεψες το καμένο ψωμί σε κροστίνι (ιταλικό ορεκτικό που σημαίνει φρυγανισμένα ψωμάκια).

* Παραψημένο κρέας: Αν το κρέας είναι στεγνό, κόψε το σε λεπτές φέτες και περίχυσε το με σάλτσα από μουστάρδα ντιζόν μαζί με ελαιόλαδο.

* Αλμυρή σάλτσα η σούπα: Λίγη ζάχαρη, λεμόνι, και ξύδι, ουδετεροποιεί το επιπλέον αλάτι. Η μπορείς να σιγοβράσεις τη σούπα η σάλτσα με μισή ωμή πατάτα για πέντε λεπτά. Θα απορροφήσει όλο το αλάτι.

* Μαραμένα καρότα και μαρούλι: Βούτηξε τα για λίγο σε παγωμένο νερό και μετά τα τυλίγεις σε υγρή πετσέτα και τα βάζεις στο ψυγείο.

* Κολλημένα μακαρόνια:  Ξέχασες να τα ανακατέψεις και τώρα τα μακαρόνια έχουν γίνει σαν μπάλες του τένις; Βαλε τα μακαρόνια σε ένα σουρωτήρι, ξέπλυνε τα με κρύο νερό και μετά πρόσθεσε μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.