Skip to content
Skip to content

  • HOME
  • ABOUT
  • COOK
  • NUTRITION
  • KITCHEN
  • CONTACT
  • OPINION
  • NEWS-EVENTS
Home » BLOG » To Mπρόκολο να Καταναλώνεται Πάντα με Ελαιόλαδο η Τυρί.

To Mπρόκολο να Καταναλώνεται Πάντα με Ελαιόλαδο η Τυρί.

Greek Diet20/01/201501/10/2017

Το μπρόκολο είναι πλούσιο σε β-καρωτίνη-απαραίτητη αντιοξειδωτική ουσία. Αλλά, η β-καρωτίνη είναι λιποδιαλυτή ουσία, αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται λίπος για να απορροφηθεί από τον οργανισμό. Έτσι αν δεν υπάρχει και λίγο λίπος στο πιάτο σου, δεν θα απορροφήσεις τη β-καρωτίνη. Μην ξεχνάς λοιπόν να προσθέτεις λίγο λάδι η τυρί σε τροφές που περιέχουν β-καρωτίνη όπως και τα καρότα και πιπεριές.

PHOTO BY PHASIN SUDJAI FOR FLICKR

 

ΒΗΤΑ ΚΑΡΩΤΙΝΗ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΠΡΟΚΟΛΟ

Post navigation

Previous: Νόστιμα Ρεβίθια με Κους Κους
Next: 5 λάθη που κάνεις στη διατροφή των παιδιών σου και δεν το γνωρίζεις

Related Posts

3 Παραπλανητικές “Υγιεινές” Τροφές Που Πρέπει να Αποφεύγεις

24/11/202224/11/2022 Έλενα Παραβάντη RD
αναψυκτικά

Γιατί Δεν Πρέπει Να Πίνεις Αναψυκτικά Χωρίς Ζάχαρη

12/09/201824/11/2022 Έλενα Παραβάντη RD

Λιγότερο Άγχος με τις Κατάλληλες Τροφές

01/10/201713/09/2018 Έλενα Παραβάντη RD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2022 All Rights Reserved Elena Paravantes | Theme: BlockWP by Candid Themes.