Skip to content
Skip to content

  • HOME
  • ABOUT
  • COOK
  • NUTRITION
  • KITCHEN
  • CONTACT
  • OPINION
  • NEWS-EVENTS
Home » BLOG » Tip Κουζίνας: Τι μπαίνει μέσα στο ψυγείο και τι μένει απέξω.

Tip Κουζίνας: Τι μπαίνει μέσα στο ψυγείο και τι μένει απέξω.

Greek Diet11/01/201224/11/2022

Πρέπει να βάζουμε τον καφέ στο ψυγείο η όχι; Το σκόρδο; Μάθε τι μπαίνει μέσα και τι όχι.

Έξω

  • Ελαιόλαδο. Έξω από το ψυγείο σε σκοτεινό μέρος. Στο ψυγείο μπαίνει το λάδι από καρύδι και φιστίκι.
  • Ντομάτες. Οι χαμηλές θερμοκρασίες καταστρέφουν ένα ένζυμο που κάνει την ντομάτα νόστιμη.
  • Ψωμί. Στο ψυγείο κρυσταλλώνει το άμυλο και το ψωμί γίνεται άνοστο.
  • Σοκολάτα. Ασπρίζει.
  • Σκόρδο. Δεν έχουν γεύση μέσα όταν αποθηκεύονται στο ψυγείο
  • Φρούτα. Οι χαμηλές θερμοκρασίες επιβραδύνουν την ωρίμανσης, άλλα και την γεύση.

Μέσα

  • Μαρμέλαδα. Στο ψυγείο διατηρούνται 6 μήνες.
  • Μουστάρδα και Κέτσαπ. Αν μείνουν έξω μπορεί να μουχλιάσουν.
  • Πάπρικα, σκόνη καγιέν, τσίλι. Χάνουν την γεύση τους αν μείνουν έξω.
  • Σκόρδο με λάδι. Στο μείγμα στο ψυγείο και μετά στα σκουπίδια μετά από 2 μέρες.
  • Γλυκά με κρέμα. Κατανάλωσε το μέσα σε μια εβδομάδα.
  • Καφέ. Σε ένα αεροστεγές δοχείο για να μην απορροφήσει άλλες μυρωδιές.

Post navigation

Previous: Ντιπ Γιαουρτιού με Πράσινο Τσάι
Next: Ζυμαρικά Ολικής Αλέσεως με Μπρόκολο και Παρμεζάνα

Related Posts

3 Παραπλανητικές “Υγιεινές” Τροφές Που Πρέπει να Αποφεύγεις

24/11/202224/11/2022 Έλενα Παραβάντη RD

Πρέπει να Δίνουν οι Γιατροί Δίαιτες; Γιατί είναι Πρόβλημα.

24/09/201824/11/2022 Έλενα Παραβάντη RD

Πως να Σώσεις το Γεύμα Σου-Πρώτες Βοήθειες στη Κουζίνα

01/10/201713/09/2018 Greek Diet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2022 All Rights Reserved Elena Paravantes | Theme: BlockWP by Candid Themes.